۰ سبد خرید

چرا متون فقه؟

متون فقه ارشد یکی از مواد آزمونی بسیار مهم در کنکور ارشد رشته  های حقوقی  و فقهی و استخدامی می باشد به نحوی که اگر باماهیت این درس و منابع ومراجع آن آشنا باشید به راحتی می توانید درصد خوبی از این درس کسب نمایید.

از متون فقه در کنکور ارشد چند سوال طرح می شود؟

از  متون فقه در کنکور ارشد 20 سوال طرح می شود و ضریب آن برای هرشته متفاوت خواهد بود، متون فقه یکی از آن دسته کتابهایی است که پر از نکات مهم و کاربردی می باشد پس مطالعه آن را به زمان شب امتحان یا مثلا سال کنکور نیاندازید چرا که با توجه به حجم محتوای متون فقه وحجم منبع و ابواب مختلف فقهی  مسلط شدن بر محتوا و دوره های مرور کردن آن نیازمند وقت گذاشتن می باشد.

مشکل و سوال اصلی داوطلبان کنکور ارشد حقوق

یکی از مشکلاتی که همه دوستان درمطالعه این درس با آن دست وپنجه نرم میکنند این است که می گویند کدام ابواب متون فقه را باید بخوانیم یا مثلا به دنبال انحصار گرایی وگزینش در مطالعه برای ارشد هستند ؛ باید خدمت شما عزیزان عرض کنم که کنکور ارشد ودکتری مثل کنکور کارشناسی و دوران دبیرستان نمی باشد و شما صرفا باداشتن هدف و انگیزه و استراتژی فکری منظم به راحتی قادر خواهید بود به هدف خود برسید !

از کدام ابواب متون فقه در کنکور ارشد سوال طرح می شود؟

 فقط بخش عبادیات از کتب فقهی  شرح لمعه  را فاکتور بگیرید مثل ابواب طهارت وصلات و…. وبقیه ابواب را در برنامه مطالعاتی خود  قرار بدهید، چراکه به احتمال قوی 20 سوال کنکور از این کتاب،  ترکیبی از ابواب مختلف خواهد بود ، همانطور که با دیدن سوالات کنکور سالهای قبل هم می توانید به درصد فراوانی این موضوع پی ببرید!!

باب های متون فقه ارشد

اما ابواب مهمی که در کنکورهای چندسال اخیر از آنها سوال طرح شده است به شرح زیر می باشد :

ابواب (1- القضا 2- الشهادات  3-المتاجر 4- الدین 5- الرهن 6- الاجاره 7- الوصیه 8- النکاح  9- الطلاق  10- المیراث 11- الحدود  12- الجهاد 13- الوقف 14- العطیه  15- الحجر  16- الضمان 17- الحواله 18- الکفاله 19- الشرکه 20- المضاربه 21- الصلح 22- الودیعه 23- العاریه 24- المزارعه  25- الوکاله  26- المساقات  27- الشفعه  28- الجعاله 29-الخلع  30-الظهار   31-الایلاء  32-اللعان  33- الاءقرار  34-الغصب 35-القصاص  36-الدیات )

 

متون فقه را حفظی نخوانید

با نگاهی به نحوه سوالات  در کنکور های اخیر متوجه  خواهیم شد که دیگر حفظ کردن مطالب کتب درسی  جایگاه کم رنگ تری در کنکورها پیدا کرده است البته لازم به ذکر است که بعضی از مطالب را باید حفظ کرد اما نوع حفظ کردن فرق می کند که در ادامه شیوه حفظ کردن و به خاطر آوردن محفوظات برای شما عزیزان  را ذکر خواهیم کرد.

باید این نگاه چشم بسته درس خواندن و حفظ کردن را از فکرتان  بیرون کنید چون که اگر شماهم مثل من دانشجوی شب امتحانی باشید حتما این موضوع را متوجه شده اید که باد آورده را بادهم می برد . 

 یعنی چی ؟؟؟ یعنی اینکه مطالبی را که شب امتحان مثلا مطالعه وحفظ کرده ایم بعد از امتحان یا مثلا حین امتحان  مطالب رو  فراموش کردیم یا اینجور بگم خدمتتون  که استادبزرگوار سوال مفهومی طرح کرده و مایی که حفظی خوندیم توی حل سوالات با چالشهای سختی مواجه می شدیم !!!

پس اگر میخواهید سر جلسه کنکور توی تله های آموزشی ومفهومی طراحان سوال نیافتید  باید سعی کنید که مفهومی بخوانید ومعنای جملات و کلمات را با تمام وجودتون درک کنید.

طبق تجربه ایی که از گفتگو با رتبه های برتر داشتیم همه دوستان این موضوع تاکید کرده اند که فرایند مطالعه آنها پیوسته ودائمی و منظم بوده است ، استراحت و مرور کردن و فعالیت های تفریحی هم داشته اند پس اینجور نیست که به خودتان سخت بگیرید و زندگی را برای خودتون  جهنم کنید !!

باید به هدف فکر کرد و از تک تک ثانیه های بودن درمسیر رسیدن به هدف لذت برد !! 

چه منابعی را برای متون فقه انتخاب وتهیه کنم؟

منبع اصلی این درس کتاب تحریر الروضه می باشدکه برای راحتی خودتان میتوانید از ترجمه ویا کتب دیگر در کنار آن استفاده کنید البته  کتب دیگر زمانی کاربرد خواهد داشت که شما وقت کمی داشته باشید یا مطالعه متن عربی برایتان دشوار باشد یا درک متن تحریر الروضه به هر نحوی برایتان مشکل باشد که دراین هنگام اگر فرصت دارید در یک کلاس آموزشی شرکت کنید ولی اگر فرصت ندارید صرفا مطالعه و تست ومرور برای شما کافی خواهد بود .

شما می توانید در کنار مطالعه، از طریق دوره های آموزشی متون فقه عدل آموز  به روند یادگیری خود سرعت بخشیده و با استفاده از آزمون های دوره ایی رایگان عدل آموز  ، قبل از آزمون ارشد یا استخدامی میزان آمادگی خود را بسنجید. برای شرکت در دوره آموزش کتاب شهادات ویژه متون فقه ارشد و دکتری و قضاوت روی متن قرمز کلیک نمایید

نکته : انتخاب منبع و کتاب یک چیز کاملا شخصی می باشد شاید متن یک کتاب مطابق با میل وخواسته یک نفر باشد و خوب با کتاب انس بگیرد اما فرد دیگر نسبت به همان منبع واکنش معکوس نشان دهد.

بهترین کتاب متون فقه کدام است؟ منبع چیه مرجع چیه دیگه ؟؟؟؟

مرجع یا درس نامه در واقع به همان کتاب های اصلی می گویند که محتوای مادر و شرح ومثالهای متفاوت و نظریات و مباحثات علما و دکترین رو مفصل  به همراه مثلا کیس ها و پرونده های واقعی آورده مثل  مجموعه کتابهای جزا اختصاصی از دکتر میرمحمد صادقی یا مثل همین  تحریر الروضه فی الشرح لمعه الدمشقیه !!!

منبع یامنابع آموزشی  یک سری کتب جانبی هستند که در کنار مرجع خوانی به عنوان کتابهای کمک آموزشی در دوران تست زنی خیلی کاربرد داره !!

لیست کتب مرجع  متون فقه ارشد:

شرح لمعه – ترجمه لطفی (1جلد): از ویژگی این کتاب زبان شیوا وقابل درک آن می باشد.

شرح لمعه- ترجمه مسجد سرایی (10 جلد): این کتاب  با ویژگی نموداری بودنش برای دوران جمع بندی خیلی خوبه!!.

تحریر الروضه فی الشرح لمعه همراه با فقه استدلالی ( ترجمه دادمرزی)

شرح لمعه- ترجمه شیروانی (14 جلد): این کتاب  خیلی خوبه ولی مطالعه خیلی زمان برخواهدبود (مخصوص دوران دانشجویی که فرصت کافی برای مطالعه وجود دارد ).

 

 

لیست کتب منابع کمک آموزشی متون فقه ارشد:

کمک حافظه متون فقه – دوراندیشان

متون فقه پیشرفته مهری صیادی

صفر تا صد متون فقه – محسن سینجلی – 2جلدی (برای مطالعه این کتاب حتما باید پیش زمینه مطالعه شرح لمعه یا تحریر الروضه داشته باشید)

مختصر متون فقه – محسن سینجلی

نکات طلایی متون فقه – طرح نوین

متون فقه نموداری – مهدی صیادی

لیست کتب منبع تست آموزشی متون فقه ارشد:

آزمونهای طبقه بندی شده متون فقه – چتردانش

ساده ساز متون فقه- انتشارت میزان- دکتر کلانتری

هزار تست محسن سینجلی – چتردانش

کتاب تست: آزمون متون فقه، نشر میزان، نور محمد صبری

آزمونهای طبقه بندی شده متون فقه- انتشارات مجد

شیوه مطالعه متون فقه 

1-انتخاب منبع
انتخاب منبع سخت ترین بحث مطالعه  می باشد که به صور مفصل راجع به انتخاب منبع مناسب برای متون فقه ارشد  داین بخش صحبت کرده ایم.
2-هدف گذاری
برای مطالعه کتاب های فقهی و اصولی بهترین کار هدفگذاری می باشد یعنی  فصل به فصل یا مبحث به مبحث هدف گذاری کنید وسپس اقدام به مطالعه نمایید.
3-برنامه ریزی
براساس اهداف تعیین شده باید طبق دو بازه زمانی کوتاه مدت و بلند مدت برنامه ریزی مطالعاتی داشته باشید تا در زمابندی مرور و جمع بندی به مشکل برنخورید.

4-حذف عادات غلط

کندخوانی و بلندخوانی  و زمزمه خوانی را حذف کنید و فقط با چشم های خود مطالعه کنید ، اگر مهارت تند خوانی شما ضعیف است در دوره آموزشی تندخوانی عدل آموز شرکت نمایید. کندخوانی وقت و انرژی زیادی را از داوطلب هدر می دهد.

 

کدام دوره متون فقه ارشد را شرکت کنم؟

یک دوره آموزشی جامع وکامل نقش مهمی در یادگیری و تثبیت مطالب در ذهن داوطلب کنکور ارشد و قضاوت و وکالت دارد  بنابراین  باید در دوره ایی شرکت کنید که کاملا شما را به اهدافتان  نزدیک کند و کیفیت دوره به نحوی باشد که زمان زیادی از شما بخاطر یک درس  اتلاف نشود  و درکنار آن قدرت توضیح مساله و تحلیل شما تقویت بشود که این ها همه از نشانه های یک دوره آموزشی و فقهی کاملا  استاندارد  برای کنکور می باشد.

تمام توجه و تلاش کادر فنی  و آموزشی عدل آموز بر این است که  دوره های با کیفیت برای شما عزیزان  ضبط شود و تا جایی که امکان دارد سعی شده که تمام مطالب بصورت خلاصه و با زبان ساده برای شما بیان شود ، در کنار همه این موارد همه شما میتوانید هر زمان که نیاز به راهنمایی داشته باشیدبا مدرس دوره هاارتباط  بر قرار نمایید.

علاوه بر همه موارد مذکور افرادی که در دوره های آموزش متون فقه ارشد عدل آموز شرکت میکنند به تمامی تست ها دسترسی خواهند داشت  و می توانند همیشه  و همه جا تست های آن درس را مرور کنند.

بنابراین قبل از اینکه فرصت را از دست بدهید ابتدا نمونه های تدریس اساتید  را در این صفحه تماشا کنید و بعد از طریق لینک های  مربوط برای ثبت نام اقدام نمایید.

فرصت همکاری و فراخوان جذب نیرو

گروه آموزشی عدل آموز برای ادامه فعالیت های علمی آموزشی و مشاوره ایی وحقوقی وتامین نیروی مورد نیاز خود از افراد واجد شرایط  در زمینه های زیر به صورت پاره وقت یا تمام وقت و دورکاری دعوت به همکاری می نماید.

موقعیت های مورد نیاز:

1- تولید محتوای حقوقی

2- مشاور حقوقی و وکیل(جهت همکاری در دپارتمان مشاوره حقوقی آنلاین)

3-تدریس در سایت

4- مشاور آموزشی

جهت دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.